Tillbehör till din mobil och surfplatta

Om du har en mobil och surfplatta kan du köpa mängder av bra tillbehör. På nätet finns bra tillbehör till mobil och surfplatta till exempel fodral, skydd, laddare och hörlurar. Eftersom mobil och surfplatta oftast kostar en del så vill du naturligtvis att de ska hålla så länge som möjligt. Genom att köpa tillbehör som fodral och skydd, kan du skydda din mobil och surfplatta från att bli repig och skadad. Det finns alla möjliga skal och fodral att köpa. En del är i silikon och andra i skinn. Silikonfodral är bra eftersom de är enkla att sätta på och ta av, dessutom är de följsamma och skyddar vid stötar.

Andra smarta tillbehör du kan köpa till din mobil och surfplatta är fodral som även rymmer bankkort och mynt. Dessa fodral är riktigt smarta eftersom du slipper ha både mobilen och plånboken med dig. För dig som arbetar och behöver ha med dig mobilen kan ett extra slitstarkt skydd vara smart. Det finns härdade glasskydd som är behandlade anti-repskydd och som dessutom ska klara av både hårdare stötar och repor. När det är kallt ute kan det vara bra med ett par vantar som fungerar till din touchskärm. Dessa finns att köpa hos många webbutiker som erbjuder tillbehör till mobilen och surfplattan.

Ge bort tillbehör till mobil och surfplatta

Om du har idétorka när det kommer till presenter kan några roliga och smarta tillbehör till mobil och surfplatta vara smart. De flesta äger ju en mobiltelefon så det är bra presenttips som fungerar såväl till mamma som till arbetskollegan. Några bra tips är touchpennor. Dessa är perfekta för den som kanske inte är så van vid att sms:a eller skriva saker på plattan eller mobilen. Med en touchpenna fungerar surfplattan och mobilen mer som ett anteckningsblock, något som många känner sig mer bekväm med.

Mobil och surfplatta har mängder av bra tillbehör