Iphone Android – vilken är bäst?

Iphone och Android är utan tvekan de största jättarna på mobilmarknaden men vilken är egentligen bäst? Det kommer ofta ut nya undersökningar och jämförelser för iPhone Android där man kan se vilka fördelar och nackdelar de olika telefonerna har. En stor fördel med just iPhone är att det finns mängder av appar till den. Det görs många fler appar för just iOS än till Android, en av anledningarna till varför många väljer just iPhone. En annan bra sak med iPhone är utseendet. Iphonemobiler är riktigt snygga, vilket såklart gör användarupplevelsen bättre. Android däremot är på sätt och vis enklare att använda. Du kan koppla in din Android i datorn och föra över filer hur som helst. Med en iPhone måste all filhantering gå genom iTunes, vilket för många är väldigt irriterande.

Iphone Android är alltså bra på sina egna sätt, men ibland har vissa produkter varit en mardrömsupplevelse. En tjej på 15 år var med om en otäck händelse med sin iPhone. Tjejen och hennes familj hade varit iväg på en kryssning till Finland och kom just i land till Stockholm då hennes iPhone började brinna. Tjejen som hade mobilen i bakfickan brände sig och fick en otrevlig upplevelse. Som tur var kunde mobilen släckas. Det såg ut som att telefonen liksom smält inifrån. Apple själva ville inte kommentera händelsen.

iPhone Android för- och nackdelar

Trots en otursam händelse brukar de flesta som använder iPhone Android vara nöjda. För den som redan har andra elektronikprodukter från Apple kan det vara smart att även ha en iPhone eftersom man kan koppla ihop enheterna. Android är också bra på sitt sätt eftersom de är lätthanterade och ofta har riktigt bra kamera. Valet av iPhone Android kan vara svårt, men för att sammanfatta de olika kan man säga att iPhone är grymma på design och appar, medan Android är enkla att använda, smidiga med filhanteringen och har bra kamera. Fundera på om du gillar iPhone Android.

iPhone Android är de största mobilmärkena